Beoordelingen van Mykonos Harmelen

Recente recensies van Mykonos Harmelen

5 sterren na 118 reviews

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd niks bezorgd. En na een belketje duurde het weer een uue. Er werd een kortingsbon beloofd, maar die hebben we niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Besteld via de app, makkelijk en je kunt zelf een tijd aangeven waarop het eten klaar moet zijn.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering vroeger dan vooraf gemeld, geweldig. Wij zijn echte Kreta gangers en kennen de giros dus goed , de giros van Mikonos is net zo goed. Vooral zo doorgaan !

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles goed verpakt en op temperatuur.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. En de bestelling stond op de afgesproken tijd klaar.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet handig dat je kan bestellen , wanneer je niet open bent . Staat wel op de site dat je open bent en ergens anders op de site lazen we dat je gesloten bent. Even updaten . Wel raar dat je toch kon bestellen Hebben al betaald en nu? Graag geld terug. Met vr gr

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, eten was goed op temperatuur en heerlijk van smaak.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier is prima te eten. En prijs kwaliteit is uitstekend en je krijgt echt genoeg en ik ben een groot verbruiker. Alleen een verbeter puntje is als je iets in de opmerkingen ze kwa levertijd komt dat niet aan maar verder prima. Dikke 9,5

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heel lekker en prima op tijd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten snelle bezorging

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijk eten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden, super klaargemaakt. Keurig op tijd geleverd

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed en lekker eeten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Wel 35 minuten later dan gepland. Was bijna uur voor planning besteld. Geen melding over latere bezorging. Kan gebeuren.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed. Alleen jammer dat 2 uur langer duurden

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker toppie

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten goede smaak, voelde mij in Griekenland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor een snelle hap!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, gyros was wel wat droog maar de rest van de vlees stukken was wel mals. Bestel wel wat bakjes knoflook extra mee want het zijn kleine bakjes! Wel kregen we een extraatje wat altijd leuk is. Bezorging was ook prima, 20 minuten later dan gepland maar kwam uiteindelijk beter uit.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel en wordt altijd geholpen met een lach! Het eten is ook heel lekker, en de pizza's zijn nu helemaal top!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Warm en op tijd bezorgd. Bedankt voor die lekkere baklave die we er gratis bij kregen!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gekruid eten, goede grootte v.d. portie (Mykonos schotel). Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👍 Helaas had ik me vergist in de datum voor 20% korting! Ik dacht tot zondag maar helaas😏 was 1 dag te laat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed, ze vergeten alleen bij de opmerking te kijken. Is al een paar keer gebeurd.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel, eten was nog warm en van goede kwaliteit.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ouzo schotel was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Temperatuur van het eten was niet echt warm maar ja dan had ik maar dichterbij moeten wonen. Blijft mijn griek nr 1

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging ondanks tweede kerstdag en alles smaakte prima.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👍🍽

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen via de site, staat klaar op de afgesproken tijd en smaakt prima

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros was heerlijk! Helaas zat er in de vegetarische pita geen enkel stukje feta, speciaal hiervoor deze besteld. Was nogal teleurstellend. En onze vraag naar verandering van sausjes helaas ook niets mee gedaan. Dus waren een beetje teleurgesteld. Hopelijk volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

curry was op zeker, dat we patat en frikandellen speciaal met ketchup kregen ?

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, mooi op afgesproken tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten rijk gevuld

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lang moeten wachten (besteld om 17.40 uur en maaltijd ontvangen om 19.00 uur), het was niet echt goed warm meer en we hebben zeker wel eens lekkerder Gyros gegeten. Kortom : het was geen goede ervaring

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een Prima prijs 👌👍

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees heerlijk, patat helaas altijd erg slap ! En standaard een half uur later bezorgd dan gepland !

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Baklava bestelt maar kreeg iets heel anders wat niet lekker was, jammer. Souflaki droog en slappe patat. De rest lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte levering. Alles keurig verpakt en prima warm.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees, alles goed in verpakking. Bij bestelling waren ze 1 ding vergeten, wat na werd bezorgd. Nabestelling zat extra bij v t ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service qua levertijd en super kwaliteit

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag eten besteld was heerlijk! Alleen jammer dat er bij geen van de 7 menu’s rijst zat. En misschien een idee om de patat apart te verpakken was nu erg slap. Verder prima

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd goed hier, goede ruime porties, goede prijs/kwaliteit 👍 Bestelling klopt niet altijd even goed, maar wordt altijd met een lach bezorgd 🤗

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed vlees en veel , en prijs niet te hoog voor deze kwaliteit, zelf afgehaald en tijdens het wachten een heerlijk ijskoude Ouzotje gehad.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was heel zout en waarschijnlijk ook opgewarmd in magnetron heel taai en de kaassoufle ook Pizza was heerlijk

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang maar het eten was heel erg lekker. Voor het lange wachten kregen we wat lekkers. Super attent

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, en weet je dan mis je niet eens de frieten die ze vergeten zijn bij de schotel.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd op de afgesproken tijd en goed warm bezorgd. Het was heerlijk!!! We waren even terug in Griekenland.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er had wat ons betreft iets meer sla op gemogen en dat iets minder gyros bijvoorbeeld. Verder was het een prima kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16.40 besteld 3 x patat gyros, via de app. Keurig afgeleverd om 17.32 terwijl ik om 17.30 gevraagd had, verder zeer goede kwaliteit vlees, en geen slappe patat, ook heel goed warm!! Een aanrader beste mensen.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd HEERLIJK

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent! Lekker eten, snelle vriendelijke bezorging.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Mykonos schotels waren erg lekker en sneller geleverd dan de aangegeven tijd die op de de voorafgaande mail werd genoemd!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was dit keer jammer genoeg wat minder. Voor het eerst ook erg weinig. Bezorging mooi op tijd

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam een half uur eerder dan de tijdsindicafie aangaf. Eten was erg lekker

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom toppie

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd Het eten was ook heerlijk !! Echt een aanrader !!

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goed warm bezorgd. Perfect

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de wrap zaten echt te veel ongebakken uien in de wrap was erg nat dat kan zeker beter. Voor de rest was het prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was er snel Helaas was de patat wat slap

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke volle pita’s!! Vers bereid en goed warm verpakt

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Goede porties

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en genoeg! Echt een tevreden klant. Bestellen we de volgende keer zeker weer.?

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Gerechten waren prima in orde. Van de bezorger word ik altijd heel blij, hij is zo vriendelijk

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger weer aardig zoals altijd en ook de mixed grill, mousaka en kindermenu weer perfect. Eén opmerking maar dat maakt de beoordeling er niet minder om: doe de patat niet onder de mousaka maar in een los zakje.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, heet en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza alleen helaas geen saus bij de giros en geen gratis drankje

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en weer toppie kwaliteit

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zoals gewoon. Dit keer leek et alleen of alle porties kleiner waten dan normaal? Was het druk?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker grote porties! Top als altijd!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker alleen jammer dat er niet Bij de opmerkingen gekeken is hier door helaas niet lekker kunnen eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was erg goed op smaak helaas was de sparibs schotel uitverkocht waar werden we netjes over gebeld en voor de zelfde prijs konden we iets anders uitkiezen. de levering was redelijk snel is het eten was nog goed warm toen we het kregen. voor ons zat er een beetje te veel patat bij. maar de mix gril voor een familie/2 personen is zeker een aanrader!

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en op tijd geleverd, ga hier zeker weer bestellen

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Nergens zulk lekkere tzatziki als hier. Deze week 2x besteld bij wijze van uitzondering, maar ik zou zo weer lusten❤️

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd met aandacht voor mijn commentaar. Goedzo.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede constante kwaliteit ,weer lekker gegeten. Super !

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mn zoon vindt de pizza's heerlijk, wij vinden allemaal dat jullie de beste patap maken van iedereen! En de tzatziki en het vlees zijn ongewoon heerlijk. Vlees is nooit taai, zelfs heel zacht en altijd heerlijk gekruid? De pita's zijn trouwens ook favoriet. Die vind je volgens mij nergens in NL, zoals hier. ik bestel ALTIJD 2 tzatziki en extra pita's. De rest bekijken we per keer. Heerlijk?

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en stipt op tyd. Klasse

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste patat van Harmelen en volgens de kinderen zelfs de lekkerste patat van de hele wereld. Tzatziki vind ik zo'n feestje, bestel altijd 2 porties voor mij alleen. En het vlees is ook echt heerlijk!! De tzatziki zou zelfs nog iets meer knoflook mogen hebben, maar ik ben daar misschien iets extreem in. Ik kijk echt uit naar de volgende keer dat we iets te vieren hebben. Dan heb ik weer n goede reden om hier te bestellen❤️

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Het gehakt was wel heel erg pittig gekruid, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De frikandel had een rare smaak, maar verder was het eten heerlijk en smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt zo heerlijk! Met 2 kids die nogal kieskeurig zijn, maar dit zelfs verkiezen boven de McDonalds, is het steeds weer een feestje.❤️ Deze keer ook weer iets teveel besteld, maar elke cent is het dubbel waard. Zelfs de frites is hier echt lekker! Vlees is heerlijk gekruid, de pita broodjes zijn zeldzaam lekker, maar wat mij betreft de topper: tzatziki! Voor deze ene keer maar 1portie tzatziki besteld en daar heb ik echt spijt van. Ik ben een liefhebber van mn nachtrust, maar hier mag je me echt wakker maken.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bezorg tijd 17 uur ingevuld. Was niet optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Fijn de frietjes apart verpakt!

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Expres niet besteld via thuisbezorgd maar gratis drankje zat er niet bij ! verder weer perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima volgende keer weer

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Normaal is de vegetarische pita lekker met grote stukken Feta. Dit keer leek het of de Feta op was. Zaten paar kleine stukjes doorheen. Teleurstellend, dit zijn we niet gewend van jullie! Gyros wel lekker!

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker. Bezorging wat langer dan ik gewend was maar precies binnen de vooraf doorgegeven tijd!

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Voor het eerst pizzas erbij besteld. De kinderen hebben genoten, heerlijk! Top!

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het vlees op de friet ligt, deze wordt vet en slap. Vlees was wat aan de droge kant.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ook beste tzatziki ever! (En gelukkig ook niet zo weinig als voorheen.) Echt genoten. Bezorging duurde vrij lang, terwijl ik vlakbij woon.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, vlot (en heet!) geleverd en heerlijk gegeten. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees Snelle bezorging Jammer dat de baklava maar drie stukjes waren ipv de 4 die op de kaart stonden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol,lekker gekruid vlees. Tzatziki en koolsalade ook erg lekker. Top!